Reviews Living Without Money: Why and How to Live Without Money (or at Least With a Lot Less Money)
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินลงเงินทั้งปวงและคุณมีเสรีภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณใคร่ได้ แบงค์จ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงเงินครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบเกี่ยวกับผู้ที่มีความสมหวังกับตัวเลขเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่บรรยายโดยธนาคาร (โดยประมาณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนจำเริญ


Living Without Money: Why and How to Live Without Money (or at Least With a Lot Less Money) Description

If you’re ready to learn how to decrease your dependency on money, then this book is for you!

Read on your PC, Mac, smart phone, tablet, or Kindle device.

There’s an inverse relationship between having more and needing less that dictates the quality of life a person can experience. For example, if all other variables remain static, and all of a sudden you have more of something – let’s say money for example – then you’re better off, right? And conversely, if all other variables remain static, and all of a sudden you need less money, then you’re also better off. So assuming you want to be better off, it’s a good objective to either increase your financial wealth, or decrease your dependency on money.

But let’s take this one step further… Are these two concepts truly equal? Financially speaking, the answer would be “yes.” But in terms of gaining happiness, the answer is a loud and resounding “NO!” Time and time again, we see people join the “rat race” and work to the bone for more money, and once they get it: firstly, it’s never enough and they always want more, and secondly, it becomes a full time job just to protect what they’ve managed to accumulate. Happiness is never achieved this way, and that’s a guarantee!

So what’s a much simpler, better way that can actually lead to true and lasting happiness? That’s right, needing less! In this book, I have included everything you need to know about living on less money and adopting a minimalist mentality. So if you’re ready to reduce your dependency on money, then download this book now and let’s get started!

Here Is A Preview Of What You’ll Learn…

  • The Dichotomy of Wealth Groups
  • Understanding Minimalism and Money
  • Distinguishing Your Wants vs. Your Needs
  • How to Dramatically Cut Costs
  • Tips for Avoiding Temptation
  • How to Make use of Automatic Savings
  • Much, much more!

Download your copy today!

สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความโอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยชำระสำหรับค่าเรียนและค่าใช้จ่ายของคุณ เมื่อโดยตลอดได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเบียดกระเสียรเงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการศึกษาเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ชำระล้างหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของทูลที่มี หุ้นส่วน พิจารณาหนี้ของคุณในการวัดใจเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเพิ่มขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น โดยเหตุนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้คิดทบทวนที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันเข้าทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะไม่มีพิธีรีตองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประจักษ์แจ้งว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ ไตร่ตรองบางส่วนที่พบออกจะตายProduct Tag Living Without Money: Why and How to Live Without Money (or at Least With a Lot Less Money): Living Without Money: Why and How to Live Without Money (or at Least With a Lot Less Money),Reviews , เรื่อง , Living Without Money: Why and How to Live Without Money (or at Least With a Lot Less Money)