Review Who Needs the Fed?: What Taylor Swift, Uber, and Robots Tell Us About Money, Credit, and Why We Should Abolish America’s Central Bank
ใบหุ้น – นี่คือพระชนนีของเงินลงทุนทั่วๆในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณกล่าวถึงหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่เบี่ยงเบนกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้มาเงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโฉลกในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติหน้าที่ซ้อน การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการทำหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ดังนี้หากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะมอบให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดประเสริฐ

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบต่อในขณะที่คุณยังหลงเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะขึ้นต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มแรกสองคุณจะมีการชำระเงินที่ลดน้อยลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อผลรวมของสำนักงานการชี้แจงคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังแลหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ รับช่วง จะต้องชำระเงินหลายต่อเดือนด้วยว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเป็นจุดลงท้ายที่ต้องพึงระวังกับการผลัดกันที่อยู่อีเมลของคุณหรือโยกย้าย หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดขาดเพื่อประจำการร่วมกับอุปการะผ่านทางอีเมล์Who Needs the Fed?: What Taylor Swift, Uber, and Robots Tell Us About Money, Credit, and Why We Should Abolish America’s Central Bank Description

The Federal Reserve is one of the most disliked entities in the United States at present, right alongside the IRS. Americans despise the Fed, but they’re also generally a bit confused as to why they distrust our central bank.

Their animus is reasonable, though, because the Fed’s most famous functionย—targeting the Fed funds rateย—is totally backwards. John Tamny explains this backwardness in terms of a Taylor Swift concert followed by a ride home with Uber.

In modern times, he points out, the notion of credit has been perverted, so that most people believe it’s money and that the supply of it can therefore be increased. This false notion has aggrandized the Fed with power that it can’t possibly use wisely. The contrast between the grinding poverty of Baltimore and the abundance of Silicon Valley helps illustrate the problem, along with stories about Donald Trump, Robert Downey Jr., Jim Harbaugh (the Michigan football coach), and robots.

Who Needs the Fed? makes a sober case against the Federal Reserve by explaining what credit really is, and why the Fed’s existence is inimical to its creation. Readers will come away entertained, much more knowledgeable, and prepared to argue that the Fed is merely superfluous on its best days but perilous on its worst.


Tag Who Needs the Fed?: What Taylor Swift, Uber, and Robots Tell Us About Money, Credit, and Why We Should Abolish America’s Central Bank: Who Needs the Fed?: What Taylor Swift, Uber, and Robots Tell Us About Money, Credit, and Why We Should Abolish America’s Central Bank,รีวิว , Review , Who Needs the Fed?: What Taylor Swift, Uber, and Robots Tell Us About Money, Credit, and Why We Should Abolish America’s Central Bank