Review Show Me the Money: Covered Calls & Naked Puts for a Monthly Cash Income
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดของเงินลงเงินสรรพและคุณมีเสรีภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่ง ธนาคารจ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณลุ้นให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบเพราะผู้ที่มีความพึงพอใจกับโควตาเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่บรรยายโดยธนาคาร (คิดคำนวณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนพอกพูน

สินเชื่อรวม – ข่าว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่โรงเรียนมีความโน้มเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยซื้อสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าเลี้ยงดูของคุณ เมื่อผองได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะมัธยัสถ์เงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อการเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนระวังสิ่งจูงใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ยืม ในสภาพที่เราเข้าใกล้จุดสุดสิ้นของวิทยาลัยการทำงานของเขาที่คุณจัดหามาไม่ต้องฉงนจำนวนของใบปลิว, รายงานและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเกี่ยวกับการรวมของพวกเขาใด ๆ แต่คุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด วิชาความรู้เพราะว่าการจับสามารถช่วยเหลือให้คุณจัดความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจการค้าแรกของการแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ ดูอย่างละเอียดลออตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณรู้ว่าสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันเข้าสมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะใกล้ชิดกับสิ่งที่พวกเขาจะได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเห็นประจักษ์ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ วินิจฉัยบางส่วนที่พบมากที่สุดShow Me the Money: Covered Calls & Naked Puts for a Monthly Cash Income Description

Are you leaving Cash on the table?

As an investor you have stocks in your portfolio. Those stocks, individually, will go up, down or remain about the same. Nothing really you can do about that. Market forces and corporate actions beyond your control will cause fluctuations in the value of your holdings.

But……

There is one important action you can take that will put cash in your brokerage account, today and month after month as time rolls by.

Selling Covered Calls and Naked Puts is a stock market strategy favored by many savvy investors. Here s how it works. Take one of your stocks, Stock ABC, which has a market price of $29. If you will agree to sell that stock (a Call option) for $30 on the third Friday of next month the market will pay you X amount of dollars today (the option premium). That s the money that you are currently leaving on the table. The premium X varies by stock and typically is two to three percent of the stock price.

Think about what can happen when you sell the option. Only one of two things will happen. If the stock price of ABC is above $30 on the third Friday you sell it for $30. That will happen about 30% of the time. The other possibility is that ABC is selling for $30 or less on the third Friday. In that case the option expires and you can sell another Call.

Either way the option premium Real Cash Money is in your brokerage account ready to be spent or reinvested.

Continue the process month after month for a constant cash income from your portfolio.

The Naked Put strategy also gives you immediate cash. Using the same example with Stock ABC, which is in your portfolio and has a market price of $29, if you agree to buy additional shares at a discounted price of $27.50 on the third Friday of next month (a Put option) the market will pay you Y amount of dollars today (the option premium). If the stock price is above $27.50 on the third Friday the option expires and you can sell another Put, generating more cash income. If the price does dip below $27.50 then you buy the additional shares and can now sell more Covered Calls. The put premium Y varies by stock and typically is one to three percent of the stock price.

This book will give you the basic skills to master the art of selling Covered Calls and Naked Puts.

Ron Groenke has developed software based on the investment concepts in his books. A free 21-day trial is available at RonGroenke.com


Product Tag Show Me the Money: Covered Calls & Naked Puts for a Monthly Cash Income: Show Me the Money: Covered Calls & Naked Puts for a Monthly Cash Income,แนะนำ , รีวิว , Show Me the Money: Covered Calls & Naked Puts for a Monthly Cash Income