Review Earn It, Learn It: Teach Your Child the Value of Money, Work, and Time Well Spent (Earn My Keep Allowance Program)
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปึกแผ่นที่สุดของเงินลงทุนล้วนแล้วและคุณมีอิสรภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณเห็นแก่ตัว ธนาคารจ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงเงินครั้งนี้เป็นที่ปราศจากข้อเสียเหตุด้วยผู้ที่มีความสมหวังกับปริมาณเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่ชี้แจงโดยธนาคาร (โดยประมาณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มขึ้น

Earn It, Learn It: Teach Your Child the Value of Money, Work, and Time Well Spent (Earn My Keep Allowance Program) Description

What Experts Say:
“A clever and fun way to teach your kids the true value of money.” -Jen Singer, author of You’re a Good Mom (and Your Kids Aren’t So Bad, Either)
“Great concept, great lessons, and every family can implement these ideas.” -Lori Mackey, founder of Prosperity4Kids.com
“The Earn My Keep philosophy is so creative and innovative and I love the message it promotes: that hard work and money earned have value-a notion that seems to have lost its strength for our youth over the past couple decades.” -Allison K. Chase, PhD, clinical psychologist specializing in children, adolescents, and families
“Addresses the sense of entitlement that so many of today’s children have by instilling a sense of responsibility for their own wealth and career choices through creative play.” -Susan Heim, coauthor/editor, Chicken Soup for the Soul series
The easy-to-do twist on traditional allowance that’s wowing parents across the country!
The program featured in Earn It, Learn It is the only one that lets kids ages four through twelve earn by doing “real” jobs. Your child will learn from folks like a:

  • Toy Designer from Crayola
  • Curator from the Rock and Roll Hall of Fame and Museum
  • Zoologist from the Saint Louis Zoo

Teach your kid the difference between making the bed as a member of the family and earning a living in the real world. Expose your child to art, manners, math, and more. And build a foundation for a lifelong love of learning and fiscal independence. All while having fun!มีหลายทำนองที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณสามารถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกตั้งที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการเดินทาง ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ข้อคิดเห็นก็คือว่ามันใช้เพลาเพียงหนึ่งการไขปัญหาเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามทุกทีคุณค่าจากการควบรวมธุรกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานศึกษาคือการที่คุณสามารถหลบมุมการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกเบี้ยสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติยิ่งขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลั่นกลอนเหยื่อฤกษ์น้อยของอัตราที่เร็วของการทวีเงินโบนัสสามารถนำเสนอเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด อุปสรรคเดียวก็คือว่าในการบำบัดลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อไป ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความมะงุมมะงาหราในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะลาลับ


Product Tag Earn It, Learn It: Teach Your Child the Value of Money, Work, and Time Well Spent (Earn My Keep Allowance Program): Earn It, Learn It: Teach Your Child the Value of Money, Work, and Time Well Spent (Earn My Keep Allowance Program),Reviews , เรื่อง , Earn It, Learn It: Teach Your Child the Value of Money, Work, and Time Well Spent (Earn My Keep Allowance Program)