แนะนำ The Heart of Money: A Couple’s Guide to Creating True Financial Intimacy
ใบถือหุ้น – นี่คือมาตุเรศของเงินให้ทุนล้วนแล้วในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณด้วยว่าหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่คลาดเคลื่อนกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้รับเงินกลับด้านของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโอกาสในการจัดหามาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นจัดการยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ฉันนั้นหากคุณจริงๆขวนขวายในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะเอื้ออำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเทอะทะThe Heart of Money: A Couple’s Guide to Creating True Financial Intimacy Description

Money issues have long been the number one cause of relationship disharmony and divorce, yet when it comes to identifying and changing unhealthy money patterns and behaviors, many couples feel helpless. Money coach Deborah Price has taught thousands of people how to work together to resolve money conflicts and create a financially empowered future. In these pages, she presents strategies and tools for creating financial intimacy while learning to communicate about money issues calmly and reflectively, rather than reactively. With inspirational stories and practical techniques and exercises, this book will help you and your partner:

* learn the language of financial intimacy and talk about money in a healthy and empowering way
* recognize and change unhealthy money patterns
* identify which of the eight money types apply to each of you and understand the impact they have on your life, your relationship, and your finances
* build a mutual sense of financial security and confidence
* work through setbacks and challenges to make your relationship stronger than ever before

Tag The Heart of Money: A Couple’s Guide to Creating True Financial Intimacy: The Heart of Money: A Couple’s Guide to Creating True Financial Intimacy,Review , แนะนำ , The Heart of Money: A Couple’s Guide to Creating True Financial Intimacy