เรื่อง WE ARE HEROES: Be a Hero (VS HEROES)
สมุดบัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่พ้นภัยที่สุดของเงินออกทุนมวลและคุณมีอิสรภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่งหมาย แบงค์จ่ายค่าตอบแทนเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะว่าคุณช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์ด้วยผู้ที่มีความสมปรารถนากับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่มุ่งเสนอโดยธนาคาร (ตีค่าร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนงอกงาม

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเลื่อมใสว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีค่ามากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถตัดทอนหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดแรกเริ่มคุณค่าจากการควบรวมธุรกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในโรงเรียนคือการที่คุณสามารถหลีกหนีการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อผู้เรียนแห่งชาติเพิ่มพูนอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่พิทักษ์ไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อคราวน้อยของอัตราที่ปุ๊บปั๊บของการมากขึ้นมองออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันมาถึงทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะชินหูชินตากับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเห็นประจักษ์ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ตรึกตรองบางส่วนที่พบมากWE ARE HEROES: Be a Hero (VS HEROES) Description

One Little Book One Big Philosophy

Let me first say that this is not a self-help book, this is an open your eyes book. This is a philosophy/psychology book; that will open your eyes a bit, and allow you to see things the way the truly are, not worse than they are, and not sugar coated.

Would you like to change the world? Are you 100% alive most of, or all of the time? Do you believe you have the potential to be a Hero? Are you the type of person who likes to have some control in life? Do you think you can go up against the world and win?

The thing we sometimes miss is that our heroes were once regarded as ordinary people with big dreams just like us, they went through struggles, ups and downs, and they all had their journey just like you do.
A lot of people say that they want to start their own company, or be their own boss. The sad thing is that most people don’t even believe their own words as they come out of their mouths. It’s pretty bad that some people think that all you need to do to become your own boss is to get sold into an MLM (Multi-Level Marketing).
If you want to be a model you need to look really pretty and be tall, if you want to be, and actor, you need to be friendly and be really good at faking reality and be a drama queen, if you want to be in sports have good genetics basically be black, if you want to be a bodybuilder take steroids, if you want to be a philosopher be born smart…

I could keep going on telling you a bunch of BS shallow lies, but the truth is you can do whatever you set out to do, but nothing is easy there are no shortcuts to success, don’t go into an industry because people say it’s easy to make money quickly, or the market is good right now because what will inevitably happen is you will give up, because you’re sane.

If you want to do something act at once or forever wonder what could have been, but for God sakes don’t be that guy that always talks about what he’s going to do but never even takes the first step towards it, just jump in the pool even if it’s cold, your body will adjust…
Most of the time it’s better to do, instead of think, that may seem wrong, but it will make life a lot easier for you, to find out more download the book and enjoy yourself!


Tag WE ARE HEROES: Be a Hero (VS HEROES): WE ARE HEROES: Be a Hero (VS HEROES),รีวิว , Review , WE ARE HEROES: Be a Hero (VS HEROES)