เรื่อง How to Make Money with Junk Bonds
ใบถือหุ้น – นี่คือมาตุของเงินให้ทุนทั้งแถวในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกแยกกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะหาได้เงินกลับคืนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีกาลในการได้รับผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ดังนี้หากคุณจริงๆขวนขวายในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะส่งเสียเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง

How to Make Money with Junk Bonds Description

Unearth a Gold Mine in the $1 TRILLION Junk Bond Market“Few experts in this area have been willing to share their inside knowledge with the outside world. None have done it as well and as simply and clearly as Bob Levine has done in his new book.”
โ€•Joel Greenblatt, bestselling author of The Little Book That Beats the Market “A great book by a great investor. . . . [I] recommend this book to everyone who wants to acquire some invaluable horse sense about investing in high yield bonds.”
โ€•Martin S. Fridson, author of How to Be a Billionaire “This is the best book ever written on high yield corporate bond investing. Destined to become an instant classic. . . .”
โ€•Jack Malvey, Chief Global Markets Strategist, Bank of New York Mellon Corp. “A first-rate introduction and navigation guide to the high-yield world.”
โ€•Reading the Markets “This well-written and occasionally humorous tutorial on investing in speculative-grade corporate debt covers the essential aspects of high-yield debt. . . . As a basic introduction to the high-yield debt market, the book can’t be beat.”
โ€•The Financial Analysts Journal Do you think of the junk bond market as an arena of chaos, a financial Wild West, a place to avoid at all costs?In How to Make Money with Junk Bonds, a pioneer of the junk bond business gives you the insight and information you need to lay that fear to restโ€•so that you can generate unprecedented profits in this $1 trillion market. Robert Levine has the credentials to lead both individual investors and the professionals just getting started in the junk bond market. At Nomura Corporate Research and Asset Management, his junk bond funds substantially outperformed both high yield and S&P indices for more than 18 yearsโ€•and in this book he explains the method he used to achieve such remarkable results. Helping you pick high yield bonds that have a low possibility of default. How to Make Money with Junk Bonds covers:

  • The difference between stocks and bondsโ€•and where junk bonds fit between them in the risk spectrum
  • How to conduct a thorough credit analysisโ€•the key to making money in junk bonds
  • How to evaluate market conditionsโ€•and decide when to invest and when to sit on the sidelines
  • Why you should hire a portfolio managerโ€•and how to select the best one for your needs
  • How to invest like a proโ€•using Levine’s personal, proven investing method

The junk bond market isn’t the scary place it used to be. Critical information is easier (and cheaper) to obtain, and transparency is greater than it was in the market’s early days. How to Make Money with Junk Bonds gives you the tools to root out strong, forward-looking companies poised for growth and generate a level of profitability impossible to achieve in other markets.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนหลงเชื่อว่าการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการทำต่อในขณะที่คุณยังทรงไว้ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นกำเนิดเป็นจุดหลังสุดที่เปลี่ยนแปลงหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการชี้แจงของบันทึกที่มี กงสี ตรวจทานหนี้ของคุณในการต่อสู้เมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีหน่วยกิตเยอะขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) หลังจากกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น อย่างนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้ตัดสินที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความไว้วางใจของคุณโบนัสสามารถมุ่งเสนอเป็นเรื่องธรรมชาติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปัญหาเดียวก็คือว่าในการอนุรักษ์ลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินตอนหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความเลยเวลาในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหาย


Tag How to Make Money with Junk Bonds: How to Make Money with Junk Bonds,Review , เรื่อง , How to Make Money with Junk Bonds