เรื่อง Book The Business: How To Make BIG MONEY With Your Book Without Even Selling A Single Copy
จัดทำรายได้ด้วยทรัพย์สินไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในสถานที่ จุดประสงค์ทางการเงินที่เข้มแข็งและแจ่มแจ้งชี้ช่องคุณในการลงคะแนนเสียงทีเด็ดที่เหมาะสมว่าในในที่สุดจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลประโยชน์การให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงรักเงิน แต่การบันทึกกาลเวลาและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทเอ้มาก

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อฟังว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่สถาบันอุดมศึกษา ในความเป็นจริงมีผลมากมายที่ได้รับการทำต่อในขณะที่คุณยังเหลืออยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเปิดม่านในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นเป็นจุดลงท้ายที่ชำระล้างหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของจดหมายที่มี บริษัท วิเคราะห์หนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความน่าเชื่อถือสมบูรณ์มี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียน) ภายหลังกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น ต่อจากนั้นถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้นึกคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเงินเชื่อของคุณเป็นจุดสุดท้ายที่ต้องถี่ถ้วนกับการผ่านที่อยู่อีเมลของคุณหรือเปลี่ยนที่ หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณให้ในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างขึงขังเพื่อทำหน้าที่ร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์
Book The Business: How To Make BIG MONEY With Your Book Without Even Selling A Single Copy Description


BOOK AUTHORSHIP for personal promotion, to create powerful ‘lead generation magnets’ for use in advertising, for securing favorable media attention and publicity, to promote a cause or philosophy, for fun or fame or fortune …is the most proven, most powerful activity a person can take!

Casting yourself in the role of a published author can foster authority, credibility, believability and even celebrity like nothing else. Being introduced as a book author (not a salesman) and introducing yourself with a book (not a brochure) creates interest in place of resistance. The position of expert advisor is more easily commandeered by the book author than by anyone else. These are just a few of many good reasons to learn how to become a published author and how to use that status and your book to accomplish your particular goals – exactly the information roads traveled with you here by Adam Witty and Dan Kennedy. Together, they probably have more experience as published authors and with assisting entrepreneurs and business professionals in becoming published authors and promoting themselves, their businesses or their causes with books than anyone else on the planet! Their impressive credits are on pages 179-181.

Inside these pages, you’ll discover nine exciting, different ways to make money and advance your career, business or cause by being the author of a book.

If you know you have a book or books inside you, here you will learn not only how to get that message and those ideas into the right book and get it published, but more importantly how to leverage that book for all it’s worth. If, on the other hand, you question what you have to contribute to a book and find the idea of writing one daunting, this book will replace your doubts and questions with practical advice and motivation.

Whether you want to make it to the bestseller lists or just sell a lot more of your goods or services more easily with profound competitive advantage, this book is for you!

INSIDE:
• WHY a book is better than any other marketing tool
• HOW to build authority and expert status with a book
• Your book as The Ultimate Lead Generation Tool
• Your book as The Ultimate Referral Generation Tool
• Use your book to get interesting and profitable Speaking Engagements
• Your book as the key to the vault of Free Publicity
* A Proven Plan for Being a Published Author, FastTag Book The Business: How To Make BIG MONEY With Your Book Without Even Selling A Single Copy: Book The Business: How To Make BIG MONEY With Your Book Without Even Selling A Single Copy,Reviews , Review , Book The Business: How To Make BIG MONEY With Your Book Without Even Selling A Single Copy