รีวิว Prosperity Consciousness: Leading Yourself to Money with Conscious Awareness
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปึกแผ่นที่สุดของเงินลงเงินบรรดามีและคุณมีไทที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณงก แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบด้วยว่าผู้ที่มีความสมใจกับส่วนแบ่งเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่นำเสนอโดยธนาคาร (คะเนร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนทวี

มีหลายกรรมวิธีที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณศักยได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณลงคะแนนเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมการงานจะมีผลอย่างมากต่อการเคลื่อน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา มโนทัศน์ก็คือว่ามันใช้กาลเวลาเพียงหนึ่งการชำระเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามบ่อยผลกำไรจากการควบรวมการงานของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในการฝักใฝ่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติงอกงามอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่อภิบาลไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อหนทางน้อยของอัตราที่ทันทีของการมากขึ้นกระบวนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการคุ้มกันเป็นเงินกู้นักเรียน
Prosperity Consciousness: Leading Yourself to Money with Conscious Awareness Description


Are you aware that you attract money, wealth, people, events, and circumstances to your life, not by what you do or have, but by who you are?

You can know everything about investment schemes, financial strategies, real
estate investment, and the top secrets of high finance. But if your awareness, or consciousness, concerning money is based on the scarcity paradigm, then you will never have the sense that you have enough money. Unless your prosperity consciousness expands, your relationship with money will remain unchanged, trapping you at the same degree of limitation and financial mess. When you receive more money, your financial confusion will simply grow in proportion to the amount you obtain. Stop falling for “get rich quick” and anti-conscious money-making schemes, and focus instead on the Bowmans’ unique Access Consciousness philosophy of living.

This philosophy helps you change your viewpoint of money, prosperity, and abundance and provides you with tools, inspiration, and transformational processes you can use on your path to financial success. Ease the expansion of your prosperity consciousness, and set in motion a whole new way of being and living with awareness. Let go of your limitations and create a more abundant, prosperous and joyful life!

The good news is that you can choose to cultivate and expand your consciousness to create success and abundance. This is what we call prosperity consciousness.

Authors of “Conscious Leadership” and “Leading from the Edge of Possibility: No More Business As Usual”

Chutisa and Steven Bowman are internationally renowned advisors on strategy, risk, leadership, governance and creating a culture of strategic awareness at Board and senior executive levels.

Chutisa has extensively studied consciousness, creativity and business and has held senior corporate positions in large public companies. Steven has held numerous CEO and Board positions in the finance and private sector, and is a renowned public speaker and global advisor to Boards and CEOs.Tag Prosperity Consciousness: Leading Yourself to Money with Conscious Awareness: Prosperity Consciousness: Leading Yourself to Money with Conscious Awareness,แนะนำ , รีวิว , Prosperity Consciousness: Leading Yourself to Money with Conscious Awareness