รีวิว Early Retirement Accelerated: 19 Essential Methods to Transform Your Savings
กองทุนรวม – วิสัชนาที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนกองเงินรวมมี เงินสะสมรวมเปิดทางให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหุ้นของความหลากของ กงสี มีผู้บัญชากองทุนรวมที่จัดการเงินลงทุนในหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะกระพือไปซื้อความหลายหลากของหุ้นเหตุฉะนี้หากหุ้นมีอำนาจต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนเบื้องต้นในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะเกี่ยวข้องที่จะแบกรับรายการจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยเกี่ยวกับการจัดการบัญชีของคุณ


Early Retirement Accelerated: 19 Essential Methods to Transform Your Savings Description

To Retire Earlier You Don’t Need To Earn More or Spend Less
You can have financial independence sooner than you think

Imagine for a moment how you would spend your time if you didn’t have to worry about money? Where would you go? What passions would you pursue? Who would
you spend time with?

So many people spend their days working unfulfilling jobs for bosses that don’t have their best interests in mind and thinking “when can I retire?” or “how
much do I need to retire?” So many get caught up believing that earning a bigger salary will automatically equal greater happiness. For most, it doesn’t

Financial Independence isn’t retirement. It isn’t about sitting around and doing nothing. Your time on Earth is limited, so you should spend as much of it
as possible focused on what you feel passionate about and with people you care about. Good financial strategies and wisely investing your money take years off making this a reality.

Financial Independence means you can spend time the way you want. It means doing things you love and not working an endless day
job.

. . . And you don’t need to drastically change your lifestyle or get a big raise to get there sooner.

All it takes is changing how you invest your money and using a few little known early retirement techniques. These changes are not hard and will mean
thousands—or even hundreds of thousands—more in your bank account over time. You can be financially free and be able to pursue your ideal life years earlier.

While you probably can’t quit your job today, you can have financial freedom sooner than you think. In this book you’ll learn simple and practical ways to
take control of your finances:

  • Learn how you can triple the value of your income by using tax-advantaged accounts and retirement incentives.
  • Discover the importance of taking advantage of employer programs.
  • Find out the differences between a Traditional IRA and Roth IRA, and optimal strategies for saving money with them.
  • Find out how to contribute more than the maximum IRA contribution limit
  • Take the mystery out of 401ks and HSAs and learn tactics to avoid paying penalties and unnecessary taxes.
  • Learn how to access retirement money before the typical retirement age of 59.
  • And more!

Spend your time how you want to sooner. Make Financial Independence a reality.

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อฟังว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเปิดม่านในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มต้นเป็นจุดหลังสุดที่ปฏิสังขรณ์หนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเสนอของแจกแจงที่มี หุ้นส่วน ทดสอบหนี้ของคุณในการต่อสู้เมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเครดิตจำเริญมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักเรียน) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้คิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณเป็นจุดท้ายที่ต้องระแวดระวังกับการแปรที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยื้อน หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ อย่างนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเพื่อปฏิบัติหน้าที่ร่วมกับอุปการะผ่านทางอีเมล์Tag Early Retirement Accelerated: 19 Essential Methods to Transform Your Savings: Early Retirement Accelerated: 19 Essential Methods to Transform Your Savings,เรื่อง , แนะนำ , Early Retirement Accelerated: 19 Essential Methods to Transform Your Savings